donderdag, 18. juni 2009 - 11:33

Afsluiting Heliconweg op zondag 21 juni

Leeuwarden

De Heliconweg is op zondag 21 juni afgesloten voor al het verkeer vanaf de Van der Nootstraat tot aan de rotonde bij het WTC Expo. De stremming gaat in om 06.00 uur en de werkzaamheden zijn afgerond rond 22.00 uur. De omleidingsroute is aangegeven door middel van borden.

De stremming van de Heliconweg is nodig in verband met de herinrichting van de Heliconweg na de zomer. Reden van de afsluiting is dat er een rioolbuis, ICT leiding en gasbuis door de Tesselschadestraat ter hoogte van de rotonde bij het WTC Expo worden gelegd.

Het project Heliconweg is een van de bereikbaarheidsprojecten in Leeuwarden. Goede bereikbaarheid is van cruciaal belang voor de verdere ontwikkeling van de regio Leeuwarden. Er zijn ingrijpende verbeteringen nodig om de economische ontwikkeling in de regio kansen te geven. Daarbij is ook veel aandacht nodig voor een goede inrichting van de ruimte. Want aanpak van infrastructuur en de ontwikkeling van het gebied daaromheen zijn niet los van elkaar te zien.

Kijk voor meer informatie over deze projecten onder ‘verkeer en vervoer’ op www.leeuwarden.nl. Een plattegrond van de omleidingsroute is hier onder ‘projecten’ en vervolgens ‘Heliconweg’ te raadplegen.
Provincie:
Tag(s):