zondag, 4. januari 2009 - 11:03

Agente aangereden door politieauto tijdens aanhouding

Huizen

In de nacht van zaterdag op zondag 4 januari is een agente tijdens een achtervolging door een politieauto aangereden. ‘Aanvankelijk leek de politievrouw door de aanrijding één van haar benen te hebben gebroken maar na controle bleek dit gelukkig niet het geval’, meldt een woordvoerster van de politie zondag.

De politie kreeg rond 01.00 uur een melding binnen van een getuige van een mogelijk misdrijf waarbij 3 mannen betrokken zouden zijn. De getuige gaf daarbij een deel van het kenteken door van de auto waarin het drietal op dat moment reed.

Achtervolging
Hierop zette een aantal politieauto’s de achtervolging in. Op de Naarderstraat wist de politie de auto met daarin de drie verdachten klem te rijden. Tijdens de aanhouding van het drietal werd de agente door een politieauto aangereden.

Bij de aanhouding trof de politie een vuurwapen aan bij de drie verdachten. Zij zijn meegenomen naar het bureau en worden verhoord. De politievrouw is naar het ziekenhuis overgebracht waar zij medisch is onderzocht. Haar verwondingen bleken mee te vallen.
Provincie:
Tag(s):