vrijdag, 29. mei 2009 - 15:24

Agressieve vrouw probeert agent te bijten

Venray

In Venray is donderdagavond op Kroonkruid een 34-jarige vrouw uit die plaats aangehouden, op verdenking van het aanrichten van vernielingen aan diverse auto's op de Smakterveldweg.

Agenten troffen de vrouw aan op Kroonkruid en spraken haar aan op haar gedrag. Hierop reageerde de vrouw direct heel agressief, schold de agenten uit en probeerde weg te lopen. De agenten hebben de vrouw aangehouden en overgebracht naar het bureau. Tijdens de rit bleef de vrouw zeer agressief, spuwde naar de agenten en probeerde zelfs een agent te bijten. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt. De politie stelt een onderzoek in.

Dezelfde avond heeft de politie ook twee mannen in Venray aangehouden. Op de Henri Dunantstraat werd een 30-jarige man uit Wanssum aangehouden, nadat hij in beschonken toestand een verkeersongeval had veroorzaakt. De man is die avond door nog onbekende oorzaak met de achterkant van zijn voertuig tegen een boom gebotst.

Agenten troffen de man in beschonken toestand buiten het voertuig aan, waarop de 30-jarige verdachte werd aangehouden wegens het rijden en veroorzaken van een ongeval onder invloed van alcohol. Bij het voertuig stond ook een 30-jarige man uit Venray, welke verklaarde als bijrijder in het voertuig te hebben gezeten. Deze tweede persoon begon zich op een gegeven moment met de aanhouding van de bestuurder te bemoeien en probeerde meerdere keren het portier van de politieauto te openen. Toen de agenten de man op zijn gedrag aanspraken, kregen zij de volle laag, waardoor ook de 30-jarige man uit Venray werd aangehouden. Tegen de mannen is proces-verbaal opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):