maandag, 11. mei 2009 - 20:04

Arie Boomsma mag weer uit de hoek

Amsterdam

Arie Boomsma keert per direct terug op EO-radio en -televisie. Maandagmorgen mag de EO coriofee weer uit de hoek komen en weer aan het werk gaan na twee maaanden 'straf'. Maandag was hij om 10.30 uur weer te beluisteren in het radioprogramma Dit is de Dag op Radio 1. Dinsdagavond 12 mei presenteert Boomsma om 20.25 uur op Nederland 3 een nieuwe aflevering van het spraakmakende programma 40 Dagen Zonder Seks. Het programma komt in de plaats van het aangekondigde programma Jong.

Boomsma werd door de EO 3 maanden geschrost, vanwege een fotoreportage in het blad L'Homo. Deze strafmaatregel is niu met drie weken bekort.

EO-Directeur Arjan Lock: “We hebben de afgelopen weken veel met elkaar gesproken en we weten daardoor nog beter wat we aan elkaar hebben. Er is in ieder geval over en weer vertrouwen. We hebben ook opnieuw vastgesteld dat we onze passie blijven delen om vanuit onze levensvisie via radio- en televisieprogramma’s een bijdrage te leveren aan de samenleving. Er is dus alle reden om nu weer aan de slag te gaan. We zijn blij dat Arie terug is.�

Arie Boomsma: "De gesprekken van de afgelopen tijd hebben mij veel vertrouwen gegeven in de toekomst. Dit was in veel opzichten een leerzame periode. Het conflict heeft onze relatie niet verbroken. Morgen gaan we samen verder. Ik ben daar bijzonder enthousiast over."
Categorie:
Tag(s):