zaterdag, 26. december 2009 - 11:21

Arnhemse overvallen in woning

Arnhem

Een 33-jarige Arnhemse is woensdagavond 23 december in haar woning aan de Boksbergenstraat in de wijk Over het Lange Water overvallen. De vrouw raakte daarbij lichtgewond. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren.

Omstreeks half tien drongen twee tot dusver onbekende mannen de woning van het slachtoffer binnen en wisten er met een onbekend geldbedrag vandoor te gaan. Het slachtoffer was op dat moment alleen in de woning samen met haar kind van een jaar oud. Tijdens de overval werd de Arnhemse mishandeld en bedreigd met geweld.

Nadat de overvallers er met de buit vandoor waren gegaan waarschuwde het slachtoffer de politie. Volgens de vrouw ging het om twee blanke mannen. Een van hen was ongeveer dertig jaar oud met een slank sportief postuur, donkerblond kort haar en felblauwe ogen. Hij droeg een grijs jack met capuchon en had het gezicht gedeeltelijk bedekt. De ander was ongeveer twintig jaar, wat gezetter dan de eerste man. Hij droeg een spijkerbroek en een donkere jas.
Provincie:
Tag(s):