zaterdag, 26. september 2009 - 22:43

Assenaar aangevallen en mishandeld

Assen

De politie stelt een onderzoek in naar het kennelijk zonder enige aanleiding aanvallen en verwonden van een 21 jarige man uit Assen door twee nog onbekende daders.

Het slachtoffer fietste vrijdagavond tegen 19.50 uur via een doorgang/laantje van de Groningerstraat naar de Industrieweg. Dit laantje loopt achter het gebouw van Univé langs. Ter hoogte van de oprit naar het Univégebouw werd hij tot stoppen gedwongen.

Twee scooters met in totaal vier personen hielden hem tegen. De beide passagiers van de scooters mishandelden het slachtoffer. De beide bestuurders bleven ondertussen zitten op hun scooter. De man werd geslagen en met een mes verwond. De verwondingen waren niet ernstig. Doordat het slachtoffer zich verzette gingen de mannen op de vlucht in de richting van de Groningerstraat en zijn waarschijnlijk de Smetanalaan opgereden.

Het slachtoffer heeft geen enkel idee waarom hij werd aangevallen en wie de daders zijn. Hij deed aangifte bij de politie. Volgens het slachtoffer droegen de twee mannen die hem aanvielen donkere kleding en hadden ze nylonkousen over hun hoofd. De beide scooterbestuurders droegen donkere helmen. De scooters waren volgens de man gedeeltelijk gestript. Ook zaten er geen kentekenplaten op. De politie wil graag in contact komen met mensen die iets van dit voorval hebben gezien of mogelijk weten wie de mannen op de scooters zijn. Men kan bellen met 0900-8844 of anoniem met 0800-7000
Provincie:
Tag(s):