zondag, 11. januari 2009 - 18:23

Auto door explosie vernield

Zondagochtend omstreeks 04.30 uur heeft er een explosie plaatsgevonden in een auto die geparkeerd stond in de Driessensstraat. Door deze explosie sprongen alle ruiten van de auto kapot. In de auto ontstond tevens een klein brandje.

De eigenaar van de auto trof omstreeks 08.45 uur zijn auto aan en belde de politie. Deze stelde direct een onderzoek in en sloot een gedeelte van de straat af. Tevens werd de Explosieve Opruimingscommando Koninklijke Landmacht (EOCKL) opgeroepen voor onderzoek ter plaatse.

Omstreeks 15.15 uur had de EOCKL het onderzoek afgerond. Zij concludeerden dat er geen sprake meer was van een onveilige situatie. Hierna werd het voertuig weggetakeld. Dit zal verder worden onderzocht door de technische recherche. Op dit moment is nog niet bekend wat de explosie heeft veroorzaakt.

De politie heeft geen enkele aanwijzing dat er sprake is van een aanslag gericht op personen. Zij gaat uit van vernieling. Personen die ook de knal hebben gehoord, of iets verdachts gezien hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie.
Provincie:
Tag(s):