vrijdag, 2. oktober 2009 - 13:26

Auto rijdt in op agente bij alcoholcontrole

Clinge

In de nacht van donderdag op vrijdag, rond 00.20 uur is aan de Woestijnestraat in Clinge een nog onbekende automobilist ingereden op een politieagente. Dit heeft de politie vrijdag 2 oktober bekendgemaakt.

Bij een alcoholcontrole aan de Woestijnestraat, gaf de agente een stopteken aan de tot nu toe onbekende bestuurder van een bestelauto. Deze bestelauto stopte echter niet maar reed op de agente in. De politie ging achter de bestelauto aan en zag het voertuig een stuk verder, op een parkeerplaats aan de Tiberghienweg in Clinge staan. In de auto zat niemand meer. Tot nu toe is de bestuurder van de bestelauto nog niet aangehouden.

Op het moment dat de bestelauto op de agente inreed werd ook een onbekend gebleven automobiliste gecontroleerd. Deze vrouw is getuige geweest van het voorval en de politie zou dan ook graag met haar in contact komen. Zij bestuurde een donkerkleurige auto, model stationwagen met Nederlands kenteken. Haar auto is vermoedelijk van het merk Opel.

Deze vrouw wordt, in verband met het afleggen van een getuigenverklaring, verzocht zich te melden op het politiebureau in Hulst of op telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):