dinsdag, 1. september 2009 - 10:08

Auto van overval aangetroffen

Twello

De lichtblauwe Opel Astra OPC die in de nacht van zaterdag op zondag is gestolen bij een overval op een woning aan de Rijksstraatweg in Twello, is zondagavond laat aangetroffen op een parkeerplaats aan de Kooikersdreef in Apeldoorn.

De politie is een uitgebreid onderzoek gestart naar de overval die zondagochtend 30 augustus omstreeks 03.00 uur plaatsvond. Hierbij is de Opel Astra en een geldbedrag buitgemaakt.

De politie kreeg de melding over de overval kort na 03.30 uur. Buurtbewoners waren wakker geworden door hulpgeroep. In de woning werden drie vastgebonden mensen aangetroffen, een vader, moeder en hun zoon. De vader is bij de overval licht gewond geraakt toen hij door één van de overvallers werd geslagen.

De technische recherche heeft een onderzoek ingesteld en er is een buurtonderzoek gehouden. Ook is er een SMS-Alert bericht verstuurd.

Ondanks het nachtelijke tijdstip waarop de overval plaats vond, sluit de politie niet uit dat naar huis rijdende stappers de auto hebben zien rijden of iets anders hebben gezien of gehoord. Een ieder die meer duidelijkheid heeft over de overval wordt verzocht te bellen met de politie via 0900 — 8844.
Provincie:
Tag(s):