dinsdag, 20. oktober 2009 - 21:06

Auto's en caravan in brand

Apeldoorn

In de nacht van maandag op dinsdag 20 oktober is in Apeldoorn, bij een woning aan de Sluiswachtershoeve, een auto en een caravan in brand gestoken. Later in diezelfde nacht, zijn drie auto's door brand beschadigd op een parkeerplaats aan de 1e Wormenseweg. Ook hier heeft de politie aanwijzingen voor brandstichting.

De eerste brand vonden rond 01:45 uur plaats op het erf van een woning aan de Sluiswachtershoeve. Een buurtbewoner deed melding van de branden. Ter plekke bleek bij een woning een auto en een caravan in brand te staan. De caravan brandde volledig af en de auto deels.

Rond 02.25 uur werd melding gemaakt van een autobrand op een parkeerplaats aan de 1e Wormenseweg. Ter plekke bleek een auto volledig in brand te staan. De brand sloeg over nabij staande auto. Beide auto's brandden volledig uit en een derde auto liep lichte schade op.

De politie stelde een technisch onderzoek en buurtonderzoeken in en betrekt deze branden in het lopende onderzoek naar de serie recente brandstichtingen in de wijk de Maten in Apeldoorn
Provincie:
Tag(s):