zondag, 8. maart 2009 - 21:06

Autoverkoop loopt uit de hand

De verkoop van een personenauto aan een inwoner van Arnhem heeft zaterdag in Holandscheveld voor de nodige problemen gezorgd. De Arnhemmer kocht de auto van een inwoner van Hollandscheveld maar toen hij trots met zijn aanwinst richting Arnhem reed blies hij de motor bij Apeldoorn op. Na wat heen en weer gebel met de oude eigenaar werd besloten om zaterdagmorgen samen een regeling te treffen.

Toen de nieuwe eigenaar uit Arnhem met zijn vader bij verkoper in een woning aan de Veldrus in Hollandscheveld kwam zaten er volgens de vader meerdere mensen in de kamer en voelde hij dat het de verkeerde kant op zou gaan. Volgens de man wilden ze het geld niet betalen maar moest de koper het via de juridische weg regelen.

Bij de vader van de koper, een 48-jarige Arnhemmer, sloegen toen de stoppen door. Hij liep naar zijn auto en haalde hierop een koevoet uit zijn wagen waarmee hij de ruiten van de voordeur en een naast gelegen ruit vernielde. Hierna bedreigde hij de schoonvader van de verkoper en gaf hem een klap. De gealarmeerde politie heeft de man aangehouden en verhoord.
Provincie:
Tag(s):