vrijdag, 27. maart 2009 - 19:56

Avro zoekt Mary Poppins

Amsterdam

Acteur en fotograaf Thom Hoffman, musicalster Pia Douwes en theaterproducent Erwin van Lambaart vormen het panel van het AVRO-programma ‘Op zoek naar Mary Poppins’. Daarin wordt gezocht naar een nieuwe hoofdrolspeler voor de musical ‘Mary Poppins’.

Erwin van Lambaart en Pia Douwes waren ook panellid bij de succesvolle AVRO-programma’s ‘Op zoek naar Evita’ en ‘Op zoek naar Joseph’. Thom Hoffman maakt voor het eerst deel uit van het panel. ‘Op zoek naar Mary Poppins’ wordt gepresenteerd door Frits Sissing.

Het panel van ‘Op zoek naar Mary Poppins’ selecteert – onder het wakend oog van musicalicoon Willem Nijholt - in eerste instantie de kandidaten die naar de tv-shows gaan. Tijdens de live-shows op tv heeft het panel een adviserende rol. Het publiek bepaalt uiteindelijk wie de rol van Mary Poppins krijgt.

Vandaag – donderdag 26 maart - vindt de theaterronde plaats. Het panel selecteert dan de kandidaten voor de workshops van Mary Poppins uit de 50 deelnemers, die zijn overgebleven na de eerste auditierondes. In totaal waren er 1200 kandidaten.
Categorie:
Tag(s):