woensdag, 25. februari 2009 - 16:38

Balkenende brengt bezoek aan slachtoffers vliegtuigramp

Schiphol

Minister-president Balkenende brengt woensdagavond een bezoek aan het rampgebied rond het tragische vliegtuigongeluk van vanochtend. Hij zal daar onder andere spreken met slachtoffers en familieleden. ‘De minister-president voelt zich zeer betrokken bij alle families die vandaag in rouw gedompeld zijn’, zo laat de Rijksvoorlichtingsdienst woensdagmiddag weten.

Koningin Beatrix
Naar aanleiding van de ramp heeft minister-president Balkenende gesproken met Hare Majesteit de Koningin. Hare Majesteit heeft aangegeven intens mee te leven met alle slachtoffers en hun familieleden, en laat zich voortdurend informeren over de stand van zaken.

Contact met Erdogan
Daarnaast heeft minister-president Balkenende contact opgenomen met zijn Turkse ambtsgenoot Erdogan. De minister-president heeft met hem gesproken over het tragische lot dat zoveel families vandaag treft.

Minister-president Balkenende heeft de Turkse minister-president verzekerd dat Nederland al het mogelijk zal doen om de slachtoffers en familie bij te staan. Premier Erdogan dankte voor de voortvarende hulp en inzet van Nederlandse hulpdiensten.

Kijk voor meer foto's op Blikop112.nl
Provincie:
Tag(s):