dinsdag, 9. juni 2009 - 20:20

Beatrix brengt werkbezoek aan Boskalis

Papendrecht

Koningin Beatrix heeft dinsdagmiddag een werkbezoek gebracht aan Koninklijke Boskalis Westminster NV in Papendrecht. Het bezoek stond in het teken van de economische crisis. Dit heeft de Rijksvoorlichtingsdienst dinsdag bekendgemaakt

De koningin werd tijdens haar bezoek vergezeld door de staatssecretaris van Economische Zaken, drs. F. Heemskerk. Het bezoek begon met een gesprek met de Raad van Bestuur en een delegatie van de Ondernemingsraad van Boskalis.

Ook werd een bezoek gebracht aan een baggersimulator van het bedrijf. Afsluitend vond een ontmoeting plaats met verschillende ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Centraal in dit gesprek stond de economische crisis, de effecten daarvan op de verschillende bedrijven en de maatregelen om de effecten van de crisis te verminderen.

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is een internationale dienstverlener op het gebied van baggeren, maritieme infrastructuur en maritieme diensten. Het bedrijf werkt wereldwijd aan infrastructurele projecten in maritieme gebieden, kuststreken en rivierdelta's met onder meer de aanleg en onderhoud van havens en vaarwegen, creatie van land in water en bescherming van kusten en oevers.

Boskalis is actief in circa vijftig landen, verspreid over vijf continenten en heeft circa 10.000 medewerkers in dienst.
Provincie:
Tag(s):