maandag, 2. maart 2009 - 19:54

Bedrijfskring Lelystad et 400ste lid in het zonnetje

Lelystad

Tijdens een high tea voor nieuwe leden van de Bedrijfskring Lelystad (BKL) waren dit keer ook de heren Ludwig Staphorst en Richard Engelsman aanwezig van Ludric Administratie- en Advieskantoor.

Zonder dat zij dit wisten waren zij eind 2008 het 400ste nieuwe BKL lid dat zich aanmeldde voor een lidmaatschap.

De BKL organiseert altijd een besloten bijeenkomst om nader kennis te maken met nieuwe leden. Iedere ondernemer krijgt dan de tijd om zijn of haar bedrijf nader te introduceren en op deze wijze kennis te maken met mede ondernemers en het bedrijfsbureau van de BKL.

De kennismaking gebeurt altijd onder het genot van een high tea en was dan ook een uitgelezen moment om beide heren even in het zonnetje te zetten. Zij werden door BKL directeur Petra Botter verblijd met een grote bos bloemen en een jaar gratis lidmaatschap.

Het ledenaantal van de BKL bedraagt op dit moment 425 leden. Zelfs in tijden van crisis weet Ondernemend Lelystad de belangenbehartiging van de bedrijfskring op waarde te schatten. De BKL zet zit in voor haar leden middels een vijftal commissies waarin ook bedrijven participeren vanuit een eigen vakgebied of persoonlijke expertise.

Meer informatie over de werkzaamheden van de BKL is te vinden op www.bedrijfskring.nl

Foto: v.l.n.r. Petra Botter, directeur BKL, Richard Engelsman, Sandra Winter office manager BKL en Ludwig Staphorst.
Provincie:
Tag(s):