zondag, 12. juli 2009 - 20:40

Been haalt doelman Mulder weer terug

Rotterdam

(Elfvoetbal)Erwin Mulder keert vanaf maandag weer terug bij Feyenoord. De 20-jarige doelman gaat met de Rotterdammers mee op trainingskamp naar Portugal. Mulder vervangt Rob van Dijk, die last heeft van een overbelaste achillespees.

Mulder trainde de afgelopen week mee bij Excelsior en deed zaterdag ook een helft mee in de oefenwedstrijd van de Kralingers tegen het Flakkees elftal (0-4 winst). Vorige week liet trainer Mario Been hem weten dat hij verhuurd mag worden, waarop Mulder zich aansloot bij Excelsior en afwachtte of een eredivisieclub hem wilde huren.

Feyenoord testte de afgelopen week de Slowaakse doelman Kamil Contofalsky, maar besloot niet met hem in zee te gaan. Afgelopen zaterdag tegen VVV-Venlo (2-2) stond derde keeper Darley Ramon Torres onder de lat. Dit weekend kreeg Been te horen dat er geen geld is voor een nieuwe doelman, waarop Mulder weer in beeld kwam.

"We zullen verder moeten met de keepers die we hebben", zei Been zondag in De Telegraaf. "Dat betekent dat ook Erwin Mulder weer in beeld komt. Het is nodig dat we nu een duidelijke keuze maken, want we kunnen niet aan het veranderen blijven."

Mulder werd vorig seizoen al verhuurd aan Excelsior. De talentvolle goalie achtte zichzelf rijp genoeg om eerste keeper te worden in De Kuip, maar bij de technische leiding van Feyenoord waren ze daar nog niet van overtuigd. Mogelijk krijgt Mulder nu dus toch de kans.
Categorie:
Tag(s):