maandag, 19. oktober 2009 - 14:11

Been: 'We verliezen van onszelf'

Rotterdam

(Elfvoetbal) Feyenoord stapte zondag met negen man en een nederlaag van het veld bij Sparta. Jon Dahl Tomasson en Sekou Cissé kregen rood en dupeerden daarmee hun ploeg. "We verliezen van onszelf", vond Mario Been.

Voor rust was Feyenoord nog de bovenliggende partij en kwam de ploeg ook op 1-0 via André Bahia. "En met een betere afwerking hadden we nog verder voor kunnen komen", zag Been. "Maar ik miste de scherpte, het was gelaten allemaal en dat heb ik ze in de rust ook verteld."

Been wilde zijn ploeg weer op scherp zetten, maar zijn spelers sloegen daarin door. Cissé en Tomasson kregen na harde overtredingen rood. Tot onbgrip van de trainer. "De rode kaart voor Sekou vond ik te zwaar gestraft. De overtreding van Jon was gewoon heel dom. Een jongen met zijn ervaring en kwaliteiten moet zich niet zo laten gaan."

Met negen man kon Feyenoord geen gevaar meer stichten en Sparta ging met een 2-1 overwinning aan de haal. "We verliezen van onszelf", zei een balende Been. "Hier moeten we van leren."
Categorie:
Tag(s):