dinsdag, 24. februari 2009 - 20:09

Bejaarde man beslecht conflict met mes

Enschede

Een langer lopend conflict tussen een 71-jarige bewoner van de Rembrandtlaan en een 65-jarige bewoner van de Margaretha Roosenboomlaan is dinsdag 24 februari geëscaleerd. Vermoedelijk heeft de 71-jarige, de 65-jarige met een mes gestoken. Dit maakte de politie bekend.

Dinsdagmiddag 24 februari omstreeks 16.30 uur stond de bewoner van de Margaretha Roosenboomlaan de bewoner van de Rembrandtlaan op te wachten. Hierbij werden er bedreigingen geuit voor de woning van de 71-jarige aan de Rembrandtlaan. Waarna de 65-jarige man met een mes werd gestoken.

Het slachtoffer is met zijn auto nog naar zijn woning gereden. Daar werd door de vrouw van het slachtoffer de ambulancedienst gebeld. De ambulancedienst heeft na het verlenen van Eerste Hulp, het slachtoffer naar de Eerste Hulp van het Medisch Spectrum Twente gebracht. Het slachtoffer werd met ernstig buikletsel opgenomen.

De technische recherche is gelijk een sporenonderzoek op beide adressen gestart, om de toedracht te kunnen achterhalen. Ook wordt op dit moment een buurtonderzoek gehouden. De 71-jarige is aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.
Provincie:
Tag(s):