dinsdag, 18. augustus 2009 - 10:26

Belle Perez in nieuwe Holiday on Ice show

Amsterdam

Belle Perez is vandaag toegevoegd aan de cast van de nieuwe show Spirit of the World van Holiday on Ice, die vanaf oktober in Nederland te zien is. De Spaans-Belgische zangeres zingt een aantal nummers en bindt haar schaatsen onder voor enkele ijschoreografieën. Naast de nummers A taste of honey en Higher and Higher uit Spirit of the World, zingt Belle een medley van haar eigen hits.

Belle, die al op Holiday on Ice ijs stond in Hasselt en Antwerpen, wordt de komende periode aan een intensieve training onderworpen door schaatser en choreograaf Robin Cousins. Vandaag was Belle Perez in Utrecht voor het tekenen van het contract, haar eerste training en het doorpassen van de kostuums voor de Nederlandse show bij Holiday on Ice.

‘Als klein meisje schaatste ik al en ging ik vaak naar Holiday on Ice. Vooral de kostuums vind ik prachtig, ik kan niet wachten om onderdeel uit te maken van deze Nederlandse tournee. Met mijn medley van Que Viva La Vida, Ave Maria, El Mundo Bailando en Enamorada vier ik tevens mijn tienjarig jubileum. Ik weet zeker: het wordt vuurwerk!’ aldus de zangeres.
Categorie:
Tag(s):