maandag, 5. oktober 2009 - 9:49

Beloning en SMS-bom in onderzoek schietincident wethouder

Weert

De Hoofdofficier van Justitie heeft een beloning van 10.000 euro uitgeloofd voor degene die de gouden tip levert in het onderzoek naar het schietincident op wethouder Stef Strous van de gemeente Weert. Op zondag 20 september omstreeks 21.30 uur werd er geschoten op de woning van de wethouder. Hierbij raakte niemand gewond.

Daarnaast zal de politie maandagochtend 5 oktober een zogenaamde sms-bom verzenden. Die ochtend zullen 720 mensen een sms van het onderzoeksteam ontvangen. Hiermee worden mensen bereikt die ten tijde van delict in de directe omgeving aanwezig waren. De politie hoopt op deze manier nieuwe getuigen te vinden en meer informatie over dit incident te ontvangen.

Ook zal maandag een opsporingsbericht te zien zijn bij de lokale omroep Weert TV. In deze uitzending doet de wijkagent een oproep aan de bewoners van Weert om belangrijke informatie door te geven aan het onderzoeksteam via de speciale tiplijn 0800-2552552 of via Meld Misdaad Anoniem. Ook op maandag avond zal na de nieuwsuitzendingen van L1 een speciaal opsporingsbericht te zien zijn over deze zaak.
Provincie:
Tag(s):