maandag, 30. november 2009 - 15:19

Beloning voor gouden tip dodelijke overval Callantsoog

Callantsoog

De hoofdofficier van justitie van het Openbaar Ministerie (OM) in Alkmaar heeft een beloning van 20.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt naar de aanhouding van degenen die een restaurant in Callantsoog hebben overvallen. De 55-jarige mede-eigenaar van het restaurant kwam daarbij om het leven. Dit heeft het OM maandag laten weten.

Dodelijke schietpartij
Ten minste drie gewapende mannen kwamen op 20 oktober 2009 rond 22.25 uur restaurant ‘De Visserman’ binnen. Mede-eigenaar Samir Mosa kwam daarbij door vuurwapengeweld om het leven. De overvallers gingen er met een geldbedrag vandoor.

Kinderen getuige van overval
De meerderjarige dochter en 9-jarige zoon van het slachtoffer waren aanwezig ten tijde van de overval. Tijdens de overval zijn drie mannen als dader gezien maar de politie sluit niet uit dat er nog een vierde persoon in het spel is.

Met het uitloven van de beloning doet het OM een beroep op mogelijke getuigen om informatie te geven die deze zaak kan ophelderen. Ook mensen die ogenschijnlijk onbelangrijke informatie denken te hebben worden opgeroepen zich te melden bij de politie.

Twintig rechercheurs werken vrijwel onafgebroken aan de zaak om de daders op te sporen. Het rechercheteam is bereikbaar via 0900-8844. Informatie verstrekken via Meld Misdaad Anoniem kan ook via telefoonnummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):