zondag, 10. mei 2009 - 22:59

Beroving van 14 februari 2009 in opsporings-programma Ter Plaatse

Nieuw-Vennep

Aanstaande woensdag en donderdag wordt in het opsporingsprogramma Ter Plaatse van RTV-Noord-Holland aandacht besteed aan de beroving die op 14 februari jl. plaatsvond. Dit meldt de politie Kennemerland.

Op die bewuste zaterdagmiddag van 14 februari brachten twee medewerkers van een winkel rond 17.30 uur hun weekopbrengst naar de bank in de Venneperstraat.

Daar werden ze aangesproken door twee jongens die in het Engels om het geld vroegen en de tas met geld uit de handen van de vrouwen probeerden te trekken.

De rovers slaagden erin om de tas te bemachtigen en zijn met de tas weggerend. Een getuige is ze gevolgd richting de Ritzema Bosstraat en de Van Bemmelenstraat in. Daar werd hij door het duo bedreigd en is hij ze kwijtgeraakt.

De verdachten zijn twee jongens van rond de 17 jaar met een smal postuur. Ze zijn vermoedelijk van Noord-Afrikaanse afkomst en droegen zwarte kleding. De politie van Nieuw-Vennep stelt een onderzoek in en vraag getuigen die zich nog niet hebben gemeld contact op te nemen via 0900-8844.

Voor de programmatijden van Ter Plaatse, zie -> www.ter-plaatse.nl
Provincie:
Tag(s):