vrijdag, 17. juli 2009 - 20:33

Bestelbus boort zich in huiskamer

Sluis

Een 78-jarige man uit Sluis lag nietsvermoedend te slapen in zijn woning in de Sint Annastraat. Rond 02.45 uur werd hij wakker van, naar hij dacht, zwaar onweer. Toen hij zijn ogen goed open had gedaan zag hij ineens midden in zijn kamer een bestelbus staan die zich door de gevel had geboord.

Rond voornoemd tijdstip werd hij wakker van, naar hij dacht, zwaar onweer. Toen hij zijn ogen goed open had gedaan zag hij ineens midden in zijn kamer een bestelbus staan die zich door de gevel heen had geboord. Op centimeters van de plaats waar de man lag te slapen was de bus tot stilstand gekomen. De complete erker van de woning is vernield door de aanrijding, de voorgevel is zwaar beschadigd.

De 34-jarige bestuurder van de bestelbus verklaarde even later aan de Zeeuwse politie dat hij, vermoedelijk door de zware regenval, de macht over zijn stuur was kwijtgeraakt en via de linkerrijbaan en het fietspad, in de woning terecht was gekomen. De man afkomstig uit Loon op Zand is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis vanwege een wond aan zijn arm. De auto is door een takelbedrijf weggesleept.
Provincie:
Tag(s):