donderdag, 5. februari 2009 - 20:19

Blof en Marco Borsato op vierde editie concert at sea

Brouwersdam

Popfestival concert at SEA heeft voor de vierde editie Marco Borsato weten te strikken als hoofdact. Mede organisator BLOF zal als vanouds de zaterdag afsluiten, de komst van Borsato zorgt voor een extra festivaldag op vrijdag. Naast BLOF en Borsato zullen ook de Golden Earring, VanVelzen, Racoon, Bertolf en Ilse DeLange te zien zijn op het tweedaagse popfestival. De komende maanden zal het programma verder worden aangevuld

De komst van Borsato is uniek. Het zal niet alleen het enige openbare optreden van Borsato met band in Nederland in 2009 zijn, het is ook 13 jaar geleden dat de zanger voor het laatst te zien was op een Nederlands popfestival. Na Parkpop in 1996 was Borsato uitsluitend te zien tijdens eigen shows in De Kuip en het Gelredome.

De populaire zanger in een reactie: "Concert at SEA heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een sfeervol en succesvol festival. Ik vind het geweldig om weer op een openbaar buitenfestival te staan voor 55.000 mensen. De locatie aan zee is uniek, ik kijk erg uit naar het optreden in Zeeland".

Het programma zal plaatsvinden op vrijdag 26 juni, vanaf 19.00 uur en zaterdag 27 juni vanaf 12.00 uur. Er zijn dagkaarten en weekendkaarten verkrijgbaar. Tevens worden er op de website van het festival speciale verblijfsarrangementen aangeboden voor de concert at SEA camping en bungalow parken.
Categorie:
Tag(s):