vrijdag, 2. oktober 2009 - 10:01

BN'ers doneren voor gehandicapt paard

Amsterdam

In het kader van werelddierendag organiseert Stichting Dierenhulp Venezuela een grote internet veiling. Een veiling waarbij het gehandicapte paard Scot centraal staat. Dit prachtige dier werd in zeer slechte toestand aangetroffen na melding verwaarlozing en in beslag genomen door de lokale dierenbescherming van Bonaire. Uit onderzoek bleek dat het dier gehandicapt was omdat de onderkaak niet recht staat.

Normaal kunnen eten en vermalen en zelfstandig grazen gaf grote problemen voor dit dier. Opereren was geen optie omdat resultaat niet gegeven kon worden. Daarom moet dit dier elke dag met de hand gevoerd en verzorgd worden. Stichting Dierenhulp Venezuela heeft dit dier geadopteerd en wil het een onbezorgde oude dag geven. Met de opbrengst van deze ludieke internet veiling wil men het leven van dit dier aangenamer maken.

Zo zullen er tal van persoonlijke items onder de hamer gaan, van BN-ers als: Carlo Boszhard, Joke Bruijs, Jochem Myjer, Het Nederlands voetbal elftal, Geert Jan Jansen, Irene Moors,Viola Holt en vele anderen. Maar ook internationale sterren als Kimi Raikonen, Michael Schumacher, Valentino Rossi werken hier graag aan mee. U kunt bijvoorbeeld bieden op een door alle spelers gesigneerd wedstrijdshirt van het Nederlands Elftal dat volgend jaar op het WK in Afrika van de partij is.

De veiling is op 1 oktober online gestart op Dierenhulpen duurt de hele maand oktober. Na registratie via deze website kan iedereen, van 18 jaar en ouder, meebieden op al deze unieke kavels.
Categorie:
Tag(s):