donderdag, 10. december 2009 - 15:53

Brandweer Groningen organiseert Goede Doe(l) Dag

Groningen

Maandag 21 december 2009 organiseert Brandweer Stad Groningen een Goede Doe(l) Dag. De brandweerkazerne aan de Sontweg 10 te Groningen is van 10.00 tot 16.00 uur open voor iedereen. Kom langs en kruip in de huid van een brandweerman/vrouw.

Normaal gesproken organiseert Brandweer Stad Groningen eenmaal in de twee jaar een open dag. De Goede Doe(l) Dag is een extra open dag, speciaal voor het goede doel. De gehele opbrengst is bestemd voor het Glazen Huis (Serious Request).

Betaal voor het goede doel
Koop voor EUR 5,- een lot en maak kans op de hoofdprijs: 24 uur lang mee met een ploeg van Brandweer Stad Groningen. Of ga voor EUR 2,- op de foto in een echte brandweeruitrusting.

Gratis activiteiten
Rij rond op de tankautospuit, ga met de ladder de lucht in, bestrijdt een brand, knip een auto open, vaar in een brandweerboot en loop rond in een donkere ruimte. Bij al deze activiteiten is uw gift voor het Glazen Huis welkom.

Waar en wanneer?
De Goede Doe(l) Dag is maandag 21 december 2009. Locatie is de brandweerkazerne aan de Sontweg 10 te Groningen. De kazerne is voor iedereen geopend van 10.00 tot 16.00 uur.

Entree
Om een zo hoog mogelijk bedrag op te halen voor het Glazen Huis, worden bezoekers gevraagd om een bijdrage aan entree te betalen: EUR 2,- voor iedereen vanaf 12 jaar en EUR 1,- voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 11 jaar. Voor kinderen t/m 4 jaar is de entree gratis.
Provincie:
Tag(s):