woensdag, 7. januari 2009 - 15:18

Burgemeester deelt pinpakketten uit

Almere

Donderdag 8 januari 2009 deelt burgemeester Jorritsma, ‘pinpakketten’ uit in het Stadshart Almere. Ze doet dit samen met de voorzitters van alle winkeliersverenigingen.

In het kader van het project Cashless Almere ontvangen de winkeliers in Almere een zogenaamd pinpakket. Het pakket is samengesteld in nauwe samenwerking met Currence (de merkeigenaar van PIN), de Almeerse winkeliersverenigingen en de gezamelijke horeca.

In dit pakket zitten allerlei zaken om het winkelend publiek meer te laten pinnen en zo minder cash in de kassa te krijgen. Zo worden de Almeerse bedrijven oninteressant voor overvallers. Het pinpakket is een instrument voor de ondernemers wat bijdraagt aan een Cashless Almere.

Inhoud veiligheidspakket
In het pakket zitten stickers en leaflets om het pinnen te bevorderen. Verder een aanvraagformulier ‘Slimme Pinpakketten’ (€ 100,- subsidie) en een overzicht besparing bij meer pinnen, een inschrijfformulier voor een gratis overvalpreventie-training en een begeleidend schrijven van de ondernemersvereniging.

In de loop van deze en volgende week reiken de overige winkeliers- en ondernemersverenigingen in Almere de Cashlesspakketten uit aan de ondernemers in hun winkelgebied.
Provincie:
Tag(s):