dinsdag, 26. mei 2009 - 16:24

Christian Bale als John Connor in Terminator 3

Amsterdam

Vanaf 3 juni draait Terminator Salvation in de bioscoop, het langverwachte vervolg op de Terminator trilogie en het begin van een nieuwe trilogie met Christian Bale in de rol van John Connor, de man die op aarde het verzet moet leiden tegen Skynet en zijn leger van Terminators. Terwijl Skynet zich voor de beslissende aanval opmaakt, beginnen Connor en Marcus aan een gevaarlijke tocht die hen naar het kamp van de vijand voert. Daar ontraadselen ze het verschrikkelijke geheim achter de mogelijke vernietiging van de mensheid.

Maar de toekomst zoals Connor die zich had voorgesteld, verandert met de komst van Marcus Wright (Sam Worthington), een vreemdeling wiens enige herinnering is dat hij in de dodencel zat. Connor moet beslissen of Marcus gestuurd is uit de toekomst of gered is uit het verleden.

Terminator Salvation is geregisseerd door McG. Christian Bale neemt de rol van John Connor op zich met Bryce Dallas Howard als zijn vrouw Kate Connor. De verdere cast bestaat uit Helena Bonham Carter als Serena Kogen, Anton Yelchin als Kyle Reese, Moon Bloodgood als Blair Williams, Common als Barnes en Jadagrace als Star.

De film draait in de Nederlandse bioscoop vanaf 3 juni.
Categorie:
Tag(s):