woensdag, 25. februari 2009 - 9:27

Chronisch zieke kinderen voor één dag zelf piloot

Maastricht

Op 26 februari organiseert de Vodafone Netherlands Foundation samen met Stichting Hoogvliegers een geweldige dag, waar chronisch zieke kinderen voor één dag zelf piloot zijn.

Met het hele gezin genieten zij van activiteiten die georganiseerd worden op het vliegveld Maastricht Aachen en alle kinderen maken een individuele vlucht. Ruim 50 Vodafone medewerkers zetten zich vrijwillig in om deze dag mogelijk te maken.

Deze unieke samenwerking is speciaal opgezet in het kader van de Global Foundation Day. Op deze dag wordt in 24 verschillende landen aandacht gegeven aan de maatschappelijke projecten die door de Vodafone Foundations zijn opgezet.

Stichting Hoogvliegers

Stichting Hoogvliegers laat chronisch en terminaal zieke kinderen zelf vliegen. De kinderen besturen zelf een vliegtuig besturen en zijn voor één dag piloot! In 2008 vlogen er bijna 700 kinderen, maar de ambities zijn groter. De Vodafone Netherlands Foundation is hoofdsponsor geworden van de Hoogvliegers en wil het mede mogelijk om in 2009 1.000 kinderen te laten vliegen.
Provincie:
Tag(s):