zondag, 12. juli 2009 - 16:31

Dance Valley rustig verlopen

Velsen

Het dansfestijn Dance Valley is (ook) dit jaar rustig verlopen. Er zijn ongeveer 40.000 bezoekers geweest. Bij de eerste mensenstroom bij de OV-ingang ontstonden er problemen omdat niet alle toegangspoorten open werden gesteld.

Door het gedrang raakten mensen onwel en moesten meerdere mensen worden behandeld. Direct is er door politie ingrepen en zijn alle poortjes geopend, waardoor het probleem zichzelf oploste.

Gedurende de dag en avond zijn 14 mensen aangehouden omdat zij in het bezit waren van verdovende middelen. Tussen 17.30 uur 20.00 uur zijn door politiemensen meerdere aanhoudingen verricht en zijn personen bekeurd in verband met vechten en het niet voldoen aan bevel of vordering van een politieambtenaar.

Verder zijn er links en rechts op het terrein personen verwijderd voor het veroorzaken van vechtpartijtjes en zijn er 2 personen aangehouden voor het plegen van een diefstal van een telefoon en autosleutels. Een man is aangehouden omdat hij een verkeersregelaar aanreed. De verkeersregelaar raakte daarbij licht gewond.
Provincie:
Tag(s):