donderdag, 1. oktober 2009 - 9:00

De Cler terug in basiself Feyenoord

Rotterdam

(Elf-Voetbal) Tim de Cler krijgt zaterdagavond weer een basisplek bij Feyenoord. De linksback zat de afgelopen weken nagelbijtend op de bank, maar door verschillende schorsingen mag hij tegen RKC Waalwijk starten.

Trainer Mario Been moet in zijn basisploeg schuiven door de schorsingen van Leroy Fer en Denny Landzaat. Een van de opengekomen plekken op het middenveld zal worden bezet door Giovanni van Bronckhorst, die normaal als linksback speelt. Daardoor krijgt De Cler zijn kans in de basis op zijn vertrouwde stek, links in de verdediging.

Wie naast Van Bronckhorst op het middenveld zal staan, is nog onduidelijk. Karim el Ahmadi kampt met een bovenbeenblessure, al hoopt Been dat hij zaterdag weer kan spelen. "Het is de bedoeling dat El Ahmadi en Cissé (teenblessure, red.) deze week weer bij de groep aansluiten. Dan hebben ze twee dagen om te laten zien dat ze wedstrijdfit zijn", aldus Been tegen het AD. Als El Ahmadi het duel met RKC niet haalt, dan zal Been waarschijnlijk Georgino Wijnaldum naast Van Bronckhorst posteren.
Categorie:
Tag(s):