vrijdag, 10. april 2009 - 9:28

De Jong fulltime scout bij PSV; Mendez naar Qatar

(Elfvoetbal) John de Jong treedt volgend seizoen fulltime in dienst bij PSV als scout. De oud-speler van de club moest twee jaar geleden noodgedwongen een punt achter zijn loopbaan zetten vanwege een slepende knieblessure, maar de Hagenaar bleef daarna actief binnen de club. Op voorspraak van Fred Rutten, die hoogstwaarschijnlijk de nieuwe hoofdtrainer wordt, heeft de Eindhovense club het besluit genomen.

De Jong verbleef vorige week volgens De Telegraaf reeds in Ecuador. De voormalige aanvallende middenvelder bekeek twee interlands en had daarbij speciaal oog voor Cristian Benitez. Die zou volgend seizoen naar Eindhoven moeten komen. Zijn landgenoot Edison Mendez zal hij dan niet meer tegenkomen. PSV heeft zaakwaarnemer André Wasiman volmacht gegeven om de middenvelder onder te brengen in Qatar.

Ook zal PSV volgens het dagblad in de zomerse transferperiode medewerking verlenen als er interesse komt voor spits Danko Lazovic en linksback Carlos Salcido. Rutten gaat volgende week met de directie van PSV aan de tafel om een driejarig contract als hoofdtrainer overeen te komen.
Categorie:
Tag(s):