maandag, 20. april 2009 - 21:55

De meiden van Kus zondag in CineMec

Ede

Zondag 26 april zijn de meiden van Kus ter promotie van hun nieuwe film Limo in levende lijve te zien in CineMec.De meidengroep Kus is natuurlijk bekend van hun vrolijke liedjes, maar is nu ook te zien in de bioscoop met het spannende avontuur Limo over een mysterieus blauw drankje.

De populaire Anouk, Fleur, Meike en Monique zijn tussen de twee filmvoorstellingen aanwezig om een leuke Limo-kaart te signeren (van 15.15 uur – 15.45 uur). De filmvoorstellingen starten om 13.45 en om 15.45 uur.

Over de film
Als Anouk samen met haar vriendinnen in het kasteel komt dat ze heeft geërfd gebeuren er rare dingen. Er is een geheime gang die leidt naar een vreemd dorp waar de tijd stil is blijven staan. In dat dorp valt iedereen steeds in slaap en alle kinderen zijn er verdwenen. Professor Ploffermans en zijn knappe student Simon hebben de hulp van Kus nodig om het slaapprobleem in het dorp op te lossen en de kinderen te zoeken. De meiden ontdekken dat de strenge dominee een vreemde, blauwe limonade brouwt. Als Fleur van de limonade proeft, wordt ze ineens erg moe en valt in slaap. Slagen ze er in om het dorp weer wakker te krijgen en de kinderen terug te vinden?
Provincie:
Tag(s):