vrijdag, 27. februari 2009 - 16:24

De nieuwe Nissan Note nu te koop

De nieuwe Nissan NOTE, een van de innovatiefste en ruimste compacte auto’s op de markt, is vanaf nu bij de Nissan-dealer te bestellen voor prijzen vanaf 16.175 euro (incl. BTW/BPM). De NOTE met 1.4-liter benzinemotor en 88 pk/65 kW heeft nu een CO2-uitstoot van 139 g/km, wat inhoudt dat hij valt onder het fiscale bijtellingstarief van 20 in plaats van 25 % voor zakelijke rijders.

Dankzij de nieuw ontworpen voorzijde – met andere bumper, grille en koplampen – komt de Nissan NOTE krachtiger en meer volwassen voor de dag. De nieuwe lichtmetalen velgen geven u een keuze uit een elegante of juist sportieve look. De aangepaste achterlichten die donkerder zijn gemaakt, maken het silhouet van de auto verder af.
Nog steeds is de NOTE een van de ruimste auto’s in zijn klasse. Het interieur is in nieuwe kleurstellingen verkrijgbaar en brengt met de toepassing van nieuwe hoogwaardige materialen de nieuwe NOTE naar een hoger kwaliteitsniveau. Het praktische Flexiboard systeem kan nu ook verticaal in de bagageruimte worden geplaatst om deze naar wens in tweeën te delen. Verder is het onderstel nog beter afgestemd, zodat maximaal vijf personen zeer comfortabel reizen
De NOTE is leverbaar met een keur aan nieuwe functionele extra’s, zoals parkeersensoren achter en cruisecontrol met snelheidsbegrenzer. Een noviteit is Nissan Connect, het nieuwe audio- en navigatiesysteem met aanraakscherm, gekoppeld aan een radio/CD/MP3-speler. Nissan Connect debuteert in de NOTE.

De nieuwe Nissan NOTE is nu nog rijker uitgerust en leverbaar in 4 verschillende uitvoeringsniveaus vanaf 16.175 euro (incl. BTW/BPM) voor de 1.4 Visia. Dankzij de lage CO2-uitstoot van de 1.4 benzinemotor geldt nu voor de lease- en zakelijke rijders een bijtelling van 20 %. Een aantrekkelijke uitvoering is de compleet uitgeruste Life+ (vanaf 17.975 euro) met 16-inch lichtmetalen velgen, parkeersensoren, een regensensor, automatische airconditioning, privacy glass, Bluetooth en cruisecontrol met snelheidsbegrenzer. De Acenta is een uitvoering met speciale aandacht voor veiligheid, zoals ESP, window airbags en actieve hoofdsteunen voor. Het nieuwe Nissan NOTE gamma wordt afgerond met het meest luxueuze uitvoeringsniveau Tekna met o.a. een gedeeltelijk lederen interieur, Intelligent Key en het Nissan Connect systeem.
De NOTE met 1.6-liter benzinemotor met 110 pk/81 kW is verkrijgbaar voor 18.975 euro en is tegen meerprijs voorzien van een automatische transmissie. Ten slotte biedt Nissan een 1.5 dCi-dieselmotor met standaard roetfilter aan voor prijzen vanaf 22.960 euro.
Categorie:
Tag(s):