vrijdag, 23. januari 2009 - 21:56

Diefstal vrachtwagen met bedden opgelost

Uden

Met de aanhouding van drie verdachten heeft de politie de diefstal van een vrachtwagen met inhoud opgelost. De vrachtwagen was in de nacht van dinsdag 20 januari op woensdag 21 januari gestolen voor een bedrijf aan de Nijverheidstraat. In de auto lagen negen bedden die in de loop van woensdag bij klanten door heel Nederland afgeleverd moesten worden.

De eigenaar van de zaak merkte op woensdagmorgen dat de auto weg was. Hij had echter zelf een idee waar de spullen wel eens zouden kunnen zijn. Samen met de politieregio Brabant Zuid-oost werden woensdag in een loods in Gemert enkele bedden aangetroffen. Naar aanleiding van deze vondst konden twee verdachten aangehouden worden, een 21-jarige en een 22-jarige man uit Gemert. Een derde verdachte, een 21-jarige man uit Erp, is op uitnodiging donderdag aan het bureau gekomen waar hij aangehouden werd.

De recherche heeft de zaak in onderzoek. De meeste bedden zijn ondertussen terug gevonden. Ook is de vrachtwagen, op aangeven van de verdachten, terug gevonden en aan de eigenaar gegeven.
Provincie:
Tag(s):