zondag, 22. november 2009 - 19:06

Dode en gewonde man in woning aangetroffen

Tilburg

Zondagmiddag zijn in een woning aan de Nieuwstraat in Tilburg een dode en een gewonde man aangetroffen. De politie in heeft direct een Team Grootschalige Opsporing geformeerd. Naast de dode man lag ook een gewonde man. Dit slachtoffer is direct met een ambulance overgebracht naar het St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg.

De politie kreeg omstreeks 12.40 uur een melding dat er in een woning aan de Nieuwstraat twee mannen gewond op de grond lagen. De meldster had dat van buitenaf gezien.

Agenten zijn direct ter plaatse gegaan. Zij hebben aan de achterzijde van de woning een ruit van de deur ingeslagen en zijn naar binnen gegaan. Zij troffen daar in de woning liggend op de grond twee slachtoffers aan. Een van de slachtoffers bleek te zijn overleden. Het andere slachtoffer was gewond en niet aanspreekbaar. De agenten hebben direct om een ambulance gevraagd.

De politie gaat uit van een misdrijf. Rechercheurs zijn de buurt ingegaan om een buurtonderzoek in te stellen. Deze onderzoeken moeten meer duidelijkheid geven over hetgeen zich in deze woning heeft afgespeeld.

De straat werd middels hekken afgezet. Vanuit een politieheli zijn overzichtsfoto's gemaakt. De identiteit van betrokkenen kan nog niet worden bekend gemaakt.
Provincie:
Tag(s):