vrijdag, 3. juli 2009 - 19:52

Dodelijke steekpartij Hoofddorp

Hoofddorp

In Hoofddorp is vrijdagavond een nog onbekend persoon neergestoken en overleden. Dit laat een woordvoerder van de politie weten.

De steekpartij vond plaats om tien over vijf bij de Zuidtangent aan de Kruisweg. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De politie is inmiddels een uitgebreid onderzoek gestart. Van de dader ontbreekt nog ieder spoor.


Update:
Uit eerste onderzoek blijkt, dat er drie mannen betrokken zijn bij het incident, het slachtoffer, de verdachte en een derde man.
Daarnaast is naar voren gekomen, dat er zich vóór het incident vermoedelijk een onenigheid heeft voorgedaan tussen de drie mannen. Na de steekpartij, die zich afspeelde op het busstation van de Zuidtangent aan de Kruisweg, zijn de verdachte en de andere man er te voet vandoor gegaan. De politie is op zoek naar hen.

Wie heeft voor het incident getuige geweest van een onenigheid tussen deze mannen? Met name buspassagiers, maar - aangezien het busstation naast een bedrijventerrein ligt ook medewerkers of bezoekers van deze bedrijven - hebben wellicht iets gezien wat voor het rechercheteam van belang kan zijn in haar onderzoek.

Het zou kunnen dat zij de mogelijke onenigheid voorafgaand aan de steekpartij hebben gezien of informatie hebben over waar de verdachte en de andere man na het incident zijn gebleven.
Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie, via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):