donderdag, 5. maart 2009 - 11:31

Doe mee aan Make a Difference Day!

Meppel

Over bijna 3 weken, op 20 en 21 maart, klinkt het startschot van Make a Difference Day 2009. Dé dag om uw handen uit de mouwen te steken en een klus te doen voor iemand. Het lokaal MADD comité schakelt uw hulp in. Kinderen, volwassenen, jongens, meisjes, mannen en vrouwen, zet u zich allemaal in om Make a Difference Day in Meppel ook in 2009 tot een succes te maken!

Wethouder Ko Scheele geeft het goede voorbeeld en gaat boodschappen voor iemand doen. U kunt ook iets doen voor iemand of juist hulp vragen bij een klus. Een maaltijd voor iemand klaarmaken? Een blokje om met iemand lopen? Of vraagt u hulp bij het lenteklaar maken van uw tuin? Het Lokaal MADD comité roept u op om voor 8 maart uw wens in één van de wensbomen te hangen of via de website www.maddmeppel.nl kenbaar te maken.

Een aantal mensen heeft wenskaartjes in de bomen gehangen met verrassende wensen. Een greep uit de wensen: Een dochter wil haar moeder leren sms’en, een man wil vertellen over zijn ervaringen met de elfstedentocht die hij in 1963 aflegde. Leerlingen van Stad en Esch willen nagels en haar verzorgen bij drie mensen. Lijkt u dit wat of heeft u zelf leuke ideeën? Reageer dan snel! De bomen staan in de bibliotheek, C1000 Nijeveen, De Poele in Haveltermade, Super de Boer in Koedijkslanden, winkelcentrum Oosterboer en de Woonwinkel Woonconcept.
Provincie:
Tag(s):