donderdag, 6. augustus 2009 - 9:54

Doornbos maakt seizoen af bij HVM Racing

HVM Racing zet de rest van het seizoen een tweede auto in en Robert Doornbos is degene die de wagen gaat besturen. De Nederlander keert terug bij de renstal waarmee hij in 2007 furore maakte in de Champ Car. Doornbos kwam dit seizoen uit voor Newman/Haas/Lanigan, maar besloot zijn contract niet te verlengen en is vanaf komende race teamgenoot van EJ Viso.

Doornbos is tevreden. “Ik ben blij om me weer bij eigenaar en teambaas Keith Wiggens, engineer en strateeg Michael Cannon en HVM Racing te voegen. Met dit team was ik succesvol in 2007. Mijn missie is om opnieuw de Rookie of the Year-titel te pakken met dit jonge en enthousiaste team. Ik wil Keith bedanken voor zijn vertrouwen in mijn kwaliteiten en kijk uit naar mijn eerste race voor HVM Racing.”

Wiggins: “We zijn blij om Robert terug in ons team te hebben. Hij maakte een goed seizoen bij ons door in 2007 en hij heeft de nodige ervaring, dus hij is een welkome aanvulling voor ons team. En natuurlijk kent iedereen uit onze organisatie hem en ze mogen hem. We gaan nu gewoon verder waar we twee jaar geleden gestopt zijn.”
Categorie:
Tag(s):