maandag, 4. mei 2009 - 22:32

Drenthe Marathon de laatste voorjaarsmarathon in Nederland

Klazienaveen

De 26e Univé Drenthe Marathon wordt gehouden op zaterdag 30 mei 2009. Daarmee komt een eind aan de reeks voorjaarsmarathons in Nederland.

Wie voor de zomer nog een keer een prestatie van formaat wil neerzetten treft in Klazienaveen een nieuw parcours aan. Een vlak en geasfalteerd parcours over de “flanken� van de Hondsrug en door het mystieke Oosterbos.

Op het programma staan naast de marathon ook de halve marathon en het Open Drents Kampioenschap 10 kilometer. Nieuw in het programma is het Open Drents Kampioenschap 10 kilometer voor Bedrijven en Instellingen. Ook nieuw is verruiming van de marathonlimiet naar 5 uur.

Het prijzenpakket voor de 26e Univé Drenthe Marathon bedraagt dit jaar ongeveer 18 duizend euro. Op de voor-inschrijvingslijst prijken op dit moment al zo’n 10 nationaliteiten.

Voor-inschrijving voor de 26e Univé Drenthe Marathon is nog mogelijk tot 16 mei 2009 via de web-site: www.drenthemarathon.nl of via www.inschrijven.nl. Daarna is inschrijving mogelijk op zaterdag 30 mei 2009 vanaf 11.30 uur op het Marathonburo op sportpark De Planeet in Klazienaveen.
Provincie:
Tag(s):