woensdag, 24. juni 2009 - 16:52

Drie arrestaties in onderzoek overvallen Gennep

Gennep

De politie heeft dinsdag 26 mei en dinsdag 2 juni twee 20-jarige mannen uit Gennep aangehouden, op verdenking van betrokkenheid bij een overval op een slijterij aan de Spoorstraat op 3 oktober 2008. Woensdagochtend is een derde verdachte van deze overval aangehouden. Het gaat hierbij om een 23-jarige man, eveneens uit Gennep. Hij wordt tevens verdacht van betrokkenheid bij de overval op een hotel aan de Markt op 4 februari 2008. Dit heeft de politie Limbug-Noord woensdag bekend gemaakt.

Bij de overval op het hotel werd destijds een 56-jarige vrouw geslagen en onder bedreiging van een steekwapen een geldbedrag afhandig gemaakt. Bij de overval op de slijterij aan de Spoorstraat raakte een 63-jarige man uit Gennep gewond. De daders gingen er hier vandoor met een behoorlijke buit. Bij beide overvallen werd buitensporig geweld gebruikt.

De twee verdachten die in mei en begin juni zijn aangehouden zijn inmiddels in bewaring gesteld. De derde verdachte is woensdagochtend aangehouden en voor verder onderzoek in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):