woensdag, 11. maart 2009 - 15:48

Drie gewonden na aanrijding

Hengelo

Twee automobilisten en een bijrijder raakten woensdagnacht 11 maart gewond als gevolg van een aanrijding op de kruising Beethovenlaan /Oldenzaalsestraat in Hengelo. Dit heeft de politie woensdag 11 maart bekendgemaakt.

Woensdagnacht 11 maart omstreeks 00.45 uur kreeg de politie melding van een aanrijding op de kruising Beethovenlaan /Oldenzaalsestraat in Hengelo. Een 68-jarige automobilist reed over de Beethovenlaan in de richting van de Oldenzaalsestraat.

Toen de automobilist groen licht kreeg stak hij de kruising over om zijn weg verder te vervolgen. Op de kruising kwam de automobilist in aanrijding met een 20-jarige automobilist uit Hengelo. Deze reed over de Oldenzaalsestraat, komende uit de richting van het centrum. Deze bestuurder verklaarde bij oranje licht te zijn doorgereden.

Er ontstond een redelijke ravage, waardoor beide auto’s total-loss waren. Beide bestuurders, als mede een 24-jarige bijrijder uit Hengelo, raakten gewond en werden met onbekend letsel door ambulances naar het ziekenhuis overgebracht.
Provincie:
Tag(s):