vrijdag, 23. januari 2009 - 16:31

Drugs en wapens gevonden na diverse anonieme tips

Maastricht

De Politie in Zuid-Limburg heeft de afgelopen twee dagen tientallen kilo’s drugs en diverse wapens inbeslaggenomen. De politie werd op de drugs en wapens gewezen via anonieme tips, zo maakte zij bekend.

Naar aanleiding van een tip bezocht de politie vrijdag een woning in Maastricht, waar zij 15 kilo hennep, enkele handwapens en 6 duizend euro aan cash aantrof. De 30-jarige bewoner van het pand aan de Atoomstraat werd aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.

Donderdag werd in Maastricht na een anonieme tip in twee panden aan de Grote Gracht en de Franciscus Romanusweg 2 vuurwapens, 200 gram harddrugs en 50 gram hash aangetroffen. Daarnaast vond de politie ook goederen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. De verdachte, een 28-jarige Rotterdammer, werd ingesloten voor nader onderzoek.

In Geleen werd dezelfde dag in woning aan de Eloystraat 6 kilo hennep aangetroffen. De eigenaar van de softdrugs, de 40 jarige bewoner, werd aangehouden. De politie ging bij de woning kijken, na diverse anonieme tips over stankoverlast.
Provincie:
Tag(s):