maandag, 11. mei 2009 - 17:20

Een dagje bootvissen voor de jeugd van 13 tot 23 jaar

Kapelle

Paling, tong, bot, schar en wijting zal niet ontkomen aan de visboot die op 30 mei a.s. op de Oosterschelde zal varen.Vanuit het jongerenwerk wordt er een speciale bootvisdag georganiseerd, dus wees er snel bij want vol=vol. Inmiddels zijn al 14 aanmeldingen en er is plaats voor 40 personen.

Aan boord is er is gelegenheid om in de kantine warme snacks te kopen en voor een hengel en aas wordt gezorgd. Een dikke grote plastic tas om je vangst mee naar huis te nemen is een aanrader. Nou ja, een aanrader, in ieder geval is er een leuke prijs bedacht voor degene die het meeste weet te vangen die dag!

De boot wordt bestuurd door een ervaren kapitein en er zijn begeleiders/vrijwilligers aanwezig voor hulp en tips bij het vissen. Je eerste bootvis-uitje? Geen probleem dus!

Een voordeel van een dag zeevissen op de Oosterschelde is dat je veel minder snel zeeziek wordt dan een dag bootvissen op volle zee.

Zaterdag 30 mei a.s., vertrek om 08.00 uur vanaf jongerencentrum Trinnety, Vroonlandseweg in Kapelle. Thuiskomst rond 17.00 uur bij Trinnety. Voor vervoer wordt gezorgd. Leeftijd van 13 – 23 jaar.
Kosten ter plaatse te voldoen: 6.00 euro

Opgave (verplicht) of vragen via e-mail: c.scheermeijer@kapelle.nl Je krijgt daarna een bevestiging met verdere informatie. Zodra er genoeg aanmeldingen zijn en de boot vol is, zullen de aanmeldingen die daarna nog plaatsvinden bericht krijgen dat de boot helaas vol is.
Provincie:
Tag(s):