woensdag, 15. juli 2009 - 8:35

Een engeltje bij ernstig ongeval

Oud-Vossemeer

Bij een ongeval op de Molendijk in Oud-Vossemeer is maandagavond een 22-jarige automobilist gewond geraakt. Hij is met zijn auto uit de bocht geraakt en op twee bomen gebotst.

Even voor elf uur werden de hulpdiensten met spoed ter plaatse gestuurd. De brandweer van Tholen en twee ambulances werden opgeroepen voor het ongeval. In eerste instantie zijn ook een tweetal traumahelikopters gealarmeerd. Deze zijn echter niet meer ter plaatse geweest. Het slachtoffer is met spoed per ambulance overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

Ongevalsanalisten van de politie hebben ter plekke technisch onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. Een bergingsbedrijf heeft het zwaar gehavende voertuig geborgen. Onderdelen van de auto, waaronder het motorblok, lagen verspreid over de weg.

De Molendijk was ten tijde van het ongeval en het sporenonderzoek afgesloten voor het verkeer. Volgens de politie heeft de 22-jarige inwoner van de gemeente Tholen slechts lichte verwondingen overgehouden aan het ongeval. Hij liep naast wat schrammen enkele kleine verwondingen op aan zijn kin.
Provincie:
Tag(s):