vrijdag, 27. februari 2009 - 16:58

Een schonere motor voor de HUMMER H2

Met de lancering van nieuwe modellen en krachtbronnen, willen de maker van de HUMMER zich werpen op een breder publiek. Wat bij de totstandkoming niet is veranderd is de unieke en aparte stijl van iedere HUMMER.

Eén van de nieuwe vindingen, die worden gevoerd op de HUMMER H2 SUV en H2 SUT, is de FlexPower. Deze modellen zijn gemaakt om op E85 ethylalcohol, benzine of welke combinatie van twee brandstoffen dan ook, zal kunnen rijden. E85, dat voor 85 % uit ethylalcohol bestaat, heeft een schonere verbranding. Een brandstof die de vraag naar olie zal helpen compenseren.

H2 SUV en H2 de modellen van SUT worden nu aangedreven door een 6.2L aluminium V8 motor, met een vermogen van 293 kW (398 PK) en 574 NM torsie, die met een zes-traps automatische transmissie wordt aangedreven.

De H2 legendarische off-road prestaties blijven onveranderd. H2. Een op zwaar werk berekende, onafhankelijke voor vering en een vijf-verbinding achtervering, geven superieure wegligging Deze elementen en het vermogen, helpen H2 om door water van 610 mm ter rijden en opstakels van 407 mm te nemen. Uiteraard is het rijden door mul zand en sneeuw geen enkel beletsel voor de H2.
Categorie:
Tag(s):