maandag, 19. oktober 2009 - 20:59

Eerbetoon aan Michael Jackson tijdens Gouden Televizier-Ring Gala

Vrijdagavond zal de 44ste editie van het Gouden Televizier-Ring Gala worden afgesloten met een Michael Jackson showblok. De grootste hits van the king of pop, die afgelopen juni overleed, komen voorbij. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan het showblok

This is it, de film van Michael Jackson met beelden van laatste concertrepetities, gaat binnenkort in première. Choreograaf Gerald van Windt is volop aan het repeteren met zijn 12-koppige ballet. Verschillende artiesten zullen de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring 2009 toezingen in dit speciaal gemaakte showblok. De artiesten worden bijgestaan door het kersverse trio Monroe met zangeres Rafaella (winnares van Idols in 2006).

Jackson hits die voorbij komen zijn onder meer Wanna Be Startin’ Somethin’, Billy Jean en Blame it on the boogie. De komende dagen wordt gewerkt aan de choreografie. Vanaf komende donderdag wordt er in koninklijk theater Carré gerepeteerd voor het televisiegala dat de AVRO uitzendt. Het Gouden Televizier-Ring Gala wordt vrijdagavond 23 oktober rechtstreeks uitgezonden op Nederland 1.
Categorie:
Tag(s):