woensdag, 28. januari 2009 - 20:07

Eerste resultaten onderzoek brand garagebedrijf bekend

Hoogeveen

Naar aanleiding van de brand die op zondagavond omstreeks 19.30 uur is ontstaan in een leegstaand garagebedrijf aan Het Haagje in Hoogeveen heeft de politie een onderzoek gestart. Dinsdag hebben rechercheurs technisch onderzoek verricht in en om het uitgebrande pand.

Onderzoek wees meerdere brandhaarden uit. Daarnaast is een aantal andere sporen aangetroffen, deze zijn voor nader onderzoek opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut (NFI).

Het doel van het onderzoek is om te kijken of er opzet in het spel is geweest. Het buurtonderzoek is nog in volle gang. Daarnaast hoopt de politie via andere getuigen meer te weten te komen over de brand. De politie zou dan ook graag in contact willen komen met mensen die het pand gebruikten als ontmoetings- en/ of hangplek. Deze mensen en mensen die iets bijzonders hebben gezien of gehoord worden dringend verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900 88 44. Indien men liever anoniem informatie wil doorgeven dan kan dit via 0800 7000.
Provincie:
Tag(s):