zaterdag, 14. februari 2009 - 17:50

Eigenaresse cafetaria is overvallers te snel af

Oirschot

De politie zoekt getuigen van een overval gepleegd op vrijdagavond omstreeks 22.50 uur op een cafetaria aan De Korenaar.

Drie daders komen via de toegangsdeur de zaak binnen. Een van hen heeft een voorwerp in zijn hand, gelijkend op een mes en loopt naar de kassa. De 41-eigenaresse uit Oirschot en haar medewerkster zien kans vrijwel direct te vluchten en alarmeren de politie.

De dader met het mes is ongeveer 20 jaar oud, blanke huidskleur is langer dan 1,75 m en heeft een normaal postuur. Hij had donkere kleding aan en hield een sjaal, mogelijk zwart/wit van kleur, tot net onder zijn ogen voor zijn gezicht. Verder had hij mogelijk een capuchon op. Van de twee andere daders is geen signalement bekend.

De politie, die inmiddels met een (buurt)onderzoek is gestart vraagt getuigen zich te melden wanneer zij kort voor, tijdens of na het incident iets hebben gezien dat wellicht te maken kan hebben met deze overval. Zij kunnen contact opnemen met de politie, tel: 0900-8844. Anoniem kan ook, tel: 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):