woensdag, 11. maart 2009 - 17:09

Eric van Tijn en Gordon 'bijten' elkaar

Amsterdam

Nadat Gordon maandag in RTL Boulevard openlijk zijn teleurstelling over de keuze van Eric van Tijn met Nederland deelde, is het hek van de dam. Dinsdag verscheen Van Tijn zelf in het programma om zijn zegje te doen. Kolfje naar de hand van Albert Verlinde die er lekker op door ging.

Gordon liet maandag weten dat de keuzes die Eric voor het programma X-Factor heeft gemaakt in 'zijn' categorie, de groepen, belachelijk waren. 'Hoe kan hij C-united nou naar huis sturen en Buurman & Buurman er in laten. Die meisjes zijn heel geestig maar kennelijk is Eric gewend om met meiden te werken die niet kunnen zingen.'

Waarop Eric dinsdag liet weten dat hij het steilloos en beneden alle peil vindt dat Gordon zijn besluit in twijfel trekt. Daarnaast vindt hij het niet terrecht dat de beide meiden van Buurman & Buurman afgezeken worden.

'Als Gordon iets tegen mijn besluit heeft is dat prima. Maar val mij dan persoonlijk aan, niet die meiden. Zij moeten de komende weken nog optreden, dat is al spannend genoeg. Dan hoeven ze niet door een ander jurylid de grond in geboord te worden'.

Op de vraag van Verlinde of hij Grodon al heeft aangesproken op zijn actie zei Van Tijn; ' Ik heb hem een sms-je gestuurd, maar hij heeft niets van zich laten horen. Tsja, das ook zo typerend...'
Categorie:
Tag(s):